2023. március 30., csütörtök
Térkép kereső
Hírek
Események
< >
Dokumentumok
Támogatóink

Önkormányzati Tájékoztató

ÖNKORMÁNYZATI TÁKÉKOZTATÓ

 

Bakonynána és Dudar Községi Önkormányzatok már több éve Közoktatási Intézményfenntartó Társulás keretében biztosítják a közoktatási feladataik ellátását. A Társuláshoz az utóbbi években több önkormányzat is csatlakozott.

2008 évben Bakonynána és Dudar Községi Önkormányzatok, mint a Közoktatási Társulás illetve a társulásban fenntartott Közösigazgatású Közoktatási Intézmény alapítói úgy határoztak, hogy az Új Magyarország Fejlesztési Terv Társadalmi Infrastruktúra Operatív Program támogatási rendszeréhez az Oktatási Infrastruktúra fejlesztésére pályázatot nyújtanak be Bakonynána Önkormányzatának gesztorságával.

A pedagógiai módszertani reformot támogató informatikai infrastruktúra fejlesztését a pályázat révén a bakonynánai Német Nemzetiségi Általános Iskolába és a dudari Általános Iskolába tervezték a fenntartók.

A pályázat kedvező bírálatot kapott, és az Önkormányzatok 10.207.500.- Ft összegű vissza nem térítendő támogatást nyertek.

A közbeszerzési eljárás keretében a SULITECH „a teljesség igényével” 8000 Székesfehérvár, Kertalja köz 3. szám alatti székhelyű Kereskedelmi és Szolgáltató Bt. Nyerte el a kivitelezésre a jogosultságot 7.590.000.-Ft+ÁFA ajánlatával.

A fejlesztés a szerződéskötésnek megfelelően megvalósult és az átadás valamint az eszközhasználók oktatása megtörtént, mellyel oktatási rendszerük egy újabb jelentős lépést tett a korszerűsítés útján.

 

Dudar, 2011.08.02

 

                                                                              Tóth Edina Kitti 

                                                                                polgármester