2022. augusztus 10., szerda
Civil szervezet kereső
TEVÉKENYSÉG

TELEPÜLÉS

NÉV
Hírek
Események
< >
Dokumentumok
Támogatóink

Az első lépések

 


... miután megtörtént a regisztráció, és kérésére az eHázmester létrehozta szervezetének a weboldalt.
Regisztráció
 
Ezek után nincs más dolga, mint a létrejött weboldalt megtölteni tartalommal. Bejelentkezés után látni fog egy linket „XY szervezet adminisztrálása” névvel. Erre kattintva megjelenik egy ablak, ahol máris szerkesztheti weboldalát.

Haladjunk sorban!


 
A vállalkozás neve: Ide írja be szervezetének nevét! (A mező kitöltése kötelező.)
A vállalkozó neve: Ide írja be a szervezet vezetőjének nevét! (A mező kitöltése kötelező.)
Kis kép a felsoroláshoz: A szervezetek felsorolásánál ez a kép fog megjelenni az ön szervezete mellett. A megjelenítés során a kép át lesz méretezve, a szélessége 120 képpont lesz. Ajánlott képméretek: szélesség: 120 képpont, magasság: 90...120 képpont. A "Böngész" gomb segítségével tudja kiválasztani, illetve feltölteni a képet.
Részletes leírása: Itt lesz majd a tartalom. Ide egyelőre írjuk be, hogy alma. Később visszatérünk rá.


A szervezet székhelye
 
Város, Irányítószám, Utca, Házszám: Először nem látszik az összes mező, de szép sorban, ahogy tölti ki az ember, minden megjelenik. Nincs más dolga, mint kiválasztani a megfelelő tartalmat. (ezen mezők kitöltése kötelező)
Telefon, Fax Email cím, Honlap: Értelemszerűen kitöltendő.


A szervezet tevékenysége
Ágazat: Válassza ki, mely ágazathoz tartozik a szervezet. Ha nem találja a listában az Ön szervezetére jellemző ágazatot, forduljon az eHázmesterhez.
Tevékenységi kör: Jelölje be, mely tevékenységi körbe tartozik a szervezete. Ha nem találja a listában az Ön szervezetére jellemző tevékenységi kört, forduljon az eHázmesterhez. Ha lenyomva tartja a CTRL gombot, akkor egyszerre több tevékenységi kört is kijelölhet.
Alkalmazottak száma: A szervezetben dolgozók száma.
Publikálható: Ha a négyzetben benne van a pipa, akkor az oldal mindenki számára látható. Ha ezt nem szeretné (mert például még nem készült el az oldal), akkor vegye ki a pipát!
Cég adminisztrátor: Itt az Ön felhasználóneve jelenik meg. Ezt a mezőt az adatmódosítás linknél tudja megváltoztatni. (Nincs különösebb jelentősége.)


Csatolt dokumentumok: Itt csatolhat nagyobb méretű dokumentumokat. (pl.: árlista) A „Dokumentumok csatolása” gombra kattintva újabb ablak jelenik meg.
Dokumentum csatolása
Név: Ezen a néven fog megjelenni a dokumentum.
Referencia: Ide kell beírni a dokumentum helyét. Ha egy másik gépen van a dokumentum, akkor be kell írni a címet (pl.: http://www.akarhol.hu/valami.pdf).
A "Böngész" gomb segítségével tudja kiválasztani, illetve feltölteni a képet.
Csatolt linkek: A dokumentum végére további linkeket csatolhat. Egy ilyen ablak fog megjelenni:

 
Rendezési azonosító: Egy szám, ezzel befolyásolhatja a linkek sorrendjét. (A kisebb számú előrébb kerül.)
Név: A link ezzel a névvel fog megjelenni.
Referencia: A cím, ahova a link mutat.
Rendben: Ha ezt a gombot megnyomja, akkor a változások mentésre kerülnek. A mégsem gomb hatására minden marad a régiben, és eddigi munkánk elveszik.

Következő: Szöveg bevitele