2022. augusztus 10., szerda
Vállalkozás kereső
TEVÉKENYSÉG

TELEPÜLÉS:

NÉV:

összetett kereső

Hírek
Események
< >
Dokumentumok
Támogatóink

Az első lépések ...


... miután megtörtént a regisztráció, és kérésére az eHázmester létrehozta vállalkozásának a weboldalt.

Ezek után nincs más dolga, mint a létrejött weboldalt megtölteni tartalommal. Bejelentkezés után látni fog egy linket „XY vállalkozás adminisztrálása” névvel. Erre kattintva megjelenik egy ablak, ahol máris szerkesztheti weboldalát.


Haladjunk sorban!

A weboldal elkészítéséhez ajánlott böngésző az Internet Explorer 6.0 ! Az oldalt a többi böngészőben is szerkesztheti, de ekkor fokozottan figyeljen arra, hogy tényleg a kívánt szerkezetben jeleníti-e meg az oldalt a böngészője.
A vállalkozás neve: Ide írja be vállalkozásának nevét! (a mező kitöltése kötelező)

A vállalkozó neve: Nincs szükség magyarázatra. (a mező kitöltése kötelező)

Kis kép a felsoroláshoz: A vállalkozások felsorolásánál ez a kép fog megjelenni az ön vállalkozása mellett. A megjelenítés során a kép át lesz méretezve, a szélessége 120 képpont lesz. Ajánlott képméretek: szélesség: 120 képpont, magasság: 90...120 képpont. A "Böngész" gomb segítségével tudja kiválasztani, illetve feltölteni a képet.

Részletes leírása: Itt lesz majd a tartalom. Ide egyelőre írjuk be, hogy alma. Később visszatérünk rá.
 

Város, Irányítószám, Utca, Házszám: Először nem látszik az összes mező, de szép sorban, ahogy tölti ki az ember, minden megjelenik. Nincs más dolga, mint kiválasztani a megfelelő tartalmat. (ezen mezők kitöltése kötelező)

Telefon, Fax Email cím, Honlap: Értelemszerűen kitöltendő.Ágazat: Válassza ki, mely ágazathoz tartozik a vállalkozás. Ha nem találja a listában az Ön vállalkozását jellemző ágazatot, forduljon az eHázmesterhez.

Tevékenységi kör: Jelölje be, mely tevékenységi körbe tartozik a vállalkozása. Ha nem találja a listában az Ön vállalkozására jellemző tevékenységi kört, forduljon az eHázmesterhez. Ha lenyomva tartja a CTRL gombot, akkor egyszerre több tevékenységi kört is kijelölhet.

Javaslat: - Ha több ágazathoz tartozó tevékenységet szeretne kijelölni, akkor először a CTRL gomb lenyomásával jelölje ki az ágazatokat. Ezután válassza ki az ágazat-tevékenységi kör kombinációkat a tevékenységi kör dobozból. Ekkor az oldalt látogató a keresőből mindkét tevékenységnél az Ön cégére fog bukkani.

Alkalmazottak száma: A vállalkozásban dolgozók száma.

Publikálható: Ha a négyzetben benne van a pipa, akkor az oldal mindenki számára látható. Ha ezt nem szeretné (mert például még nem készült el az oldal), akkor vegye ki a pipát!

Cég adminisztrátor: Itt az Ön felhasználóneve jelenik meg. Ezt a mezőt az adatmódosítás linknél tudja megváltoztatni. (Nincs különösebb jelentősége.)Csatolt dokumentumok: Itt csatolhat nagyobb méretű dokumentumokat. (pl.: árlista) A „Dokumentumok csatolása” gombra kattintva újabb ablak jelenik meg.


Név: Ezen a néven fog megjelenni a dokumentum.

Referencia: Ide kell beírni a dokumentum helyét. Ha egy másik gépen van a dokumentum, akkor be kell írni a címet (pl.: http://www.akarhol.hu/valami.pdf).

A "Böngész" gomb segítségével tudja kiválasztani, illetve feltölteni a képet.

Csatolt linkek: A dokumentum végére további linkeket csatolhat. Egy ilyen ablak fog megjelenni:


 

Rendezési azonosító: Egy szám, ezzel befolyásolhatja a linkek sorrendjét. (A kisebb számú előrébb kerül.)
Név: A link ezzel a névvel fog megjelenni.
Referencia: A cím, ahova a link mutat.

Rendben: Ha ezt a gombot megnyomja, akkor a változások mentésre kerülnek. A mégsem gomb hatására minden marad a régiben, és eddigi munkánk elveszik.


Következő: Szöveg bevitele